Onderling springen

Commissie onderling springen: 

 

Eens per maand organiseert RV ’t Colinsland een onderlinge springwedstrijd in de categorieën 20-30 cm, 50-60 cm, 70-80 cm en bij voldoende animo 90-100 cm. Je kunt mee doen met een eigen paard/pony of een manegepaard/pony. Voor het meedoen op een manegepaard dien je te overleggen met Bert van Noordt. En voor het meedoen op een manegepony kun je met Priscilla overleggen.

Je kunt je opgeven voor een springwedstrijd door je in te schrijven in het wedstrijdboek dat in de kantine van Manege Tinte te vinden is.

 

Reglement onderlinge springwedstrijden                                                         

Alleen de springcommissieleden bouwen het parcours. De deelnemers mogen het parcours verkennen als het is vrijgegeven. Per categorie word het parcour verkend in tenue. De cap mag onder de arm worden gedragen. Paarden en pony’s rijden nooit samen, dit blijft gescheiden.

Per categorie wordt er (voorlopig) nog het “inspringen “ gedaan op een of twee hindernissen van het parcours De deelnemers bouwen het parcours af.

Inschrijfgeld is € 7,- voor leden. Nieuwe leden mogen maximaal 2 x meedoen zonder lid te zijn. Het inschrijfgeld bedraagt dan
€ 11,-. De betaling dient vooraf te geschieden.